Rachel Hazes niet bang voor boek van ouders

Rachel Hazes is niet bang voor het ‘onthullende’ boek dat haar ouders over haar willen uitbrengen. “Als de waarheid wordt geschreven, heb ik niets te vrezen.”

Rachel Hazes is niet bang voor het ‘onthullende’ boek dat haar ouders over haar willen uitbrengen. “Als de waarheid wordt geschreven, heb ik niets te vrezen. Ik heb geen geheimen”, stelt de weduwe van volkszanger André Hazes zondag in De Telegraaf.

Als Jan en Friedel van Galen, met wie Rachel gebrouilleerd is, echter onwaarheden over hun dochter publiceren, is ze van plan juridische stappen te nemen. “Ik heb geen idee of het boek er werkelijk komt”, zegt ze. “Mocht dat wel het geval zijn, dan hoop ik voor mijn ouders dat er geen leugens in staan. Want dat laat ik niet over mijn kant gaan.”

De relatie tussen Rachel en haar ouders is sinds het overlijden van André Hazes vier jaar geleden in een neerwaartse spiraal terechtgekomen. Wat daar precies aan ten grondslag ligt, is niet bekend.

Rachel was de derde vrouw van de bijna twintig jaar oudere André Hazes. Ze kreeg twee kinderen met de volkszanger: Roxeanne (15) en André jr. (14).

[Novum]