Dieven plunderen villa Patrick en Rossana

Tijdens de feestdagen hadden Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana Lima bezoek van ongenode gasten. Hun villa in ’t Gooi is leeggeroofd door dieven.

Tijdens de feestdagen hadden Patrick Kluivert en zijn vrouw Rossana Lima bezoek van ongenode gasten. Terwijl het koppel vakantie vierde in Dubai werd hun villa in ’t Gooi leeggeroofd. “De wetenschap dat vreemden in je huis zijn geweest, maakt me kotsmisselijk”, vertelt Rossana vrijdag in De Telegraaf.

Door de inbraak kon van een rustige oudejaarsdag geen sprake meer zijn. “Ook voor de kinderen, met wie we oud en nieuw lekker samen in Nederland zouden vieren, is het vreselijk”, legt Rossana uit. “In plaats van ontspanning en onverdeeld te kunnen genieten, hebben we voortdurend de technische recherche over de vloer.”

Het echtpaar heeft voorzorgsmaatregelen genomen om te voorkomen dat de woning opnieuw ten prooi valt aan inbrekers. “Ons huis is helemaal opnieuw beveiligd”, stelt Rossana. “Het enige waar niemand iets aan kan veranderen, is dat het een vies gevoel geeft dat criminelen je leven overhoop hebben gehaald.”

[Novum]