Zoek
Sluit dit zoekvak.

Paris Hilton: ik ben niet dom

Paris Hilton doet zich dommer voor dan ze is. “Als ik een grapje maak, denken mensen dat ik het serieus bedoel. Dat vind ik wel grappig en ik buit het ook uit.”

Paris Hilton doet zich dommer voor dan ze is. Dat onthulde de blonde hotelerfgename op de Britse ochtendzender GMTV. “Als ik een grapje maak, denken mensen dat ik het serieus bedoel. Dat vind ik wel grappig en ik buit het ook uit, want het blijft toch entertainment.”

De 27-jarige Amerikaanse vertelde dat ze zich de rol van dom blondje heeft aangemeten voor The Simple Life, de realityshow waarin ze met haar vriendin Nicole Richie te zien was. “Ik zat vijf seizoenen vast in een bepaald personage. Het was best moeilijk om dat vol te houden, want zelf ben ik heel anders.”

In The Simple Life, dat vanaf 2003 werd uitgezonden door de Amerikaanse zender Fox en in Nederland regelmatig herhaald wordt, moesten Hilton en Richie zien te overleven zonder luxe. Ze kwamen in de serie over als twee verwende modepopjes die zich moeilijk konden aanpassen aan nieuwe situaties.

[Novum]