Zoek
Sluit dit zoekvak.

White Stripes-drumstel geveild voor zieke artiest

Eén van de drumstellen van Meg White van de White Stripes wordt geveild. Hiermee wordt geld opgehaald voor de behandeling van muzikant en kunstenaar Jim Shaw.

Meg White van The White Stripes heeft een van haar drumstellen ter beschikking gesteld voor een veiling. Met de veiling wordt geld opgehaald voor de behandeling van muzikant en kunstenaar Jim Shaw. Onlangs werd er darmkanker geconstateerd bij de artiest, die nu uit blijkt te zijn gezaaid naar zijn longen en zijn lymfeklieren.

White is niet de enige bekende artiest die meewerkt aan de veiling ten behoeve van Shaw. Tot de te veilen items behoren ook zwart-witfoto’s van Iggy Pop and The Stooges en The Misfits. De veiling wordt op 7 februari gehouden in een galerie in Detroit, de thuisbasis van zowel Shaw als White en Iggy Pop and The Stooges.

[Novum]