Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aangifte tegen vrouw Robert Schoemacher

Een vrouw uit Enschede heeft aangifte gedaan tegen de vrouw van plastisch chirurg Robert Schoemacher. Schoemacher zou de vrouw bedreigd en uitgescholden hebben.

Een vrouw uit Enschede heeft donderdag aangifte gedaan tegen de vrouw van plastisch chirurg Robert Schoemacher. Dat meldt showbizzwebsite Primeurjagers. Claudia Schoemacher zou Bessima Johanners bedreigd en uitgescholden hebben. Bessima bevestigt de aangifte.

De twee dames leven al langer op voet van oorlog met elkaar. Claudia zou Bessima ‘vieze Turk’ genoemd hebben. De Enschedese zou volgens de vrouw van de plastisch chirurg stelselmatig proberen haar huwelijk met Robert stuk te maken. Dat zou Bessima onder meer gedaan hebben door een sms’je te sturen waarin ze suggereert zwanger te zijn van Robert. “Dat is mijn enige fout geweest”, zegt een geëmotioneerde Bessima. “Maar ik stuurde het sms’je pas nadat Claudia begon met de bedreigingen.”

Volgens de Enschedese is ze door Claudia met de dood bedreigd. “Ze zei dat ze mijn kop door het raam zou gooien.”

Claudia Schoemacher laat donderdagavond weten Johanners voor de rechter te slepen ‘wegens smaad en laster’. “Deze vrouw heeft een blauwtje gelopen bij mijn man. Uit rancune verzint ze allemaal leugens om in de media te komen”, legt ze uit. Volgens de vrouw van de plastisch chirurg heeft ze Bessima nooit uitgemaakte voor vieze Turk. “Ik heb alleen gezegd dat ze een köfte is, een Turks worstje. Ook heb ik haar prostituee genoemd, want zo noem ik iemand die achter de vrouw van een ander aanzit.”

[Novum]