Zoek
Sluit dit zoekvak.

Actrice Salma Hayek doet trouwerij over

De Mexicaanse actrice Salma Hayek trouwt nogmaals met haar Franse echtgenoot François-Henri Pinault. Dat werd door Antonio Banderas verklapt.

De Mexicaanse actrice Salma Hayek trouwt nogmaals met haar Franse echtgenoot François-Henri Pinault. Dat werd door Antonio Banderas, een van de genodigden, verklapt tijdens een persconferentie, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

Volgens de Spaanse acteur vindt de ceremonie dit weekeinde plaats in Venetië. Behalve Banderas zouden actrice Penelope Cruz en zanger Luis Miguel de plechtigheid bijwonen. Hayek, die op Valentijnsdag in Parijs stilletjes in het huwelijk trad, ontkende eerder nog dat ze de kleine bruiloft groots over zal doen, of althans dat dat feest een slordige anderhalf miljoen euro zou kosten.

Volgens People trouwen de 42-jarige Hayek en de vier jaar oudere ondernemer in een achttiende-eeuws kasteel van Pinaults familie. Dat was ook de plaats waar de twee elkaar drie jaar geleden leerden kennen.

Hayek, die eerder een relatie had met acteur Edward Norton, is bekend van films als ‘Ask the dust’ en ‘Across the universe’. Ook speelde ze samen met Banderas in ‘Once upon a time in Mexico’.

[Novum]