Henny Huisman smacht naar naaktfoto’s Paay

Henny Huisman kan niet wachten tot de naaktfoto’s van Patricia Paay bij hem op de mat vallen. “Patricia kan op haar 80e nog in de Playboy”, jubelt Huisman.

Henny Huisman kan niet wachten tot de naaktfoto’s van Patricia Paay bij hem op de mat vallen. De 60-jarige Paay ging uit de kleren voor het decembernummer van Playboy. Ze is de oudste vrouw die ooit poseerde voor het mannenblad. “Patricia kan op haar 80e nog in de Playboy”, jubelt Huisman op zijn website.

“Ik ken Patricia al heel lang en ze is een superleuk wijf. Echt Rotterdams en een schoonheid”, gaat de 58-jarige presentator verder. Henny, die Patricia ‘een mooi mens met een gouden hart’ noemt, steekt La Paay een hart onder de riem. “Ze moet zich niets aantrekken van haar omgeving, want die misgunt haar dit persoonlijke succes.”

Toen uitlekte dat Patricia uit de kleren ging voor Playboy, kreeg ze bakken kritiek over zich heen. Onder meer Connie Breukhoven haalde uit naar La Paay. “Ik heb een nieuwe slogan bedacht: ‘Met de steunkousen van La Paay, maakt uw seksleven een ommezwaai'”, sms’te Breukhoven naar RTL Boulevard.

Huisman kan echter niet wachten tot volgende maand. “Ik heb maandelijks de Playboy in huis en niet alleen voor de verhalen. Voor Patricia zou ik hem ook los kopen bij de supermarkt.”

[Novum]