Izaline Calister krijgt kind en Edison

De Antilliaanse Izaline Calister had haar woensdag anders ingeschat. De zangeres zou in Eindhoven de Edison World Music in ontvangst nemen, maar kreeg een kind.

De Antilliaanse Izaline Calister had haar woensdag heel anders ingeschat. De zangeres zou in Eindhoven de Edison World Music in ontvangst nemen, maar het lot besliste anders. De vliezen van de hoogzwangere zangeres braken de nacht voor de uitreiking, waarna zij een dochter op de wereld zette.

Calister, die sinds haar 18e in Nederland woont, wint de prijs voor haar album ‘Speransa’. De jury kent Calister de prijs toe vanwege ‘de manier waarop zij en haar band een perfecte mix van diverse stijlen bereiken’.

Omdat Stichting Edison toch graag de prijs wilde overhandigen aan de kersverse moeder, werd besloten Calister de Edison op haar kraambed te overhandigen. Dat gebeurt woensdagmiddag in een ziekenhuis in Eindhoven. De zangeres en haar pasgeboren dochter maken het goed.

[Novum]