Search
Close this search box.

Scooter Jody Bernal weer gestolen

Jody Bernal is voor de tweede keer in een maand tijd slachtoffer geworden van een scooterdief. “Fucking hell! Mijn scooter voor de tweede keer gestolen!”

Jody Bernal is voor de tweede keer in een maand tijd slachtoffer geworden van een scooterdief. “Fucking hell! Mijn scooter voor de tweede keer gestolen!”, brult Bernal woensdagmiddag op Twitter.

Nadat de witte Vespa van de zanger vorige maand verdween dook het voertuig een paar dagen later zwaar gehavend weer op. Bernal was toen vol lof over de Amsterdamse politie. Dit keer is hij iets minder positief. “Ik kom aan op het politiebureau om aangifte te doen en word gewoon naar huis gestuurd. Omdat het te druk is! Wat een land!”, tiert Bernal. “Er is te weinig blauw op straat en te weinig blauw op het bureau.”

Vorige maand werd Jody’s scooter zwaar onder handen genomen. Toen de politie de tweewieler 21 oktober terugbracht, wilde de Vespa niet meer starten. Bovendien zat er een gat in het slot. Of de ‘Que si, que no’-zanger een nieuw exemplaar had aangeschaft, is niet bekend.

[Novum]