Liesbeth List: ik ben verdoofd

Liesbeth List is verdoofd door het verlies van haar grote vriend en collega Shaffy Ramses. De zanger die vorige week is overleden werd dinsdag begraven.

Liesbeth List is verdoofd door het verlies van haar grote vriend en collega Shaffy Ramses. De zanger die vorige week is overleden, werd dinsdag begraven. “De tijd staat even stil”, vertelde List donderdag in RTL Boulevard. “Shaffy was voor mij mijn vader, zuster, broer, meester; hij was alles tegelijk.”

List was op de avond voordat Shaffy overleed bij hem geroepen vanwege zijn slechte toestand. “Als een ziek vogeltje lag hij daar. Hij was vel over been, omdat hij al tijden niet had gegeten”, zei ze. “Toen hij ons herkende, straalde hij zoals hij altijd deed.”

De zangeres voelde zich opgelucht toen de 76-jarige Ramses zijn laatste adem uitblies. “Het was goed, ik was ook blij dat hij er niet meer was. De grote koning mocht geen onmenselijke pijn meer lijden. Ramses blijft eeuwig leven. Dat ik hem heb gekend was een groot cadeau, dat niemand mij meer kan afpakken.”

[Novum]