Pitt en Jolie knuffelen tijdens Super Bowl

Brad en Angelina hebben de geruchten over een mogelijke breuk weer iets verder de kop ingedrukt. Het stel werd innig knuffelend gespot tijdens de Super Bowl.

Brad Pitt en Angelina Jolie hebben de geruchten over een mogelijke breuk verder de kop ingedrukt. Het stel werd innig knuffelend en zoenend gespot tijdens de Super Bowl in Miami. Zoontje Maddox was mee om hun favoriete team aan te moedigen.

De winst van de New Orleans Saints werd uitgebreid gevierd door de familie Jolie-Pitt. Brad en Maddox werden volgens Radar Online vaker gezien bij wedstrijden van de American Footballclub. Angelina ging voor het eerst mee.

Geruchten dat de relatie tussen Pitt en Jolie op zijn einde loopt, zingen al een tijdje rond. Maar de twee bewijzen met hun ogenschijnlijk gezellige onderonsjes in het openbaar, zoals een week geleden bij de uitreiking van de Directors Guild Awards, steeds het tegendeel.

[Novum]