Zoek
Sluit dit zoekvak.

Owen en Woody worden kalkoenen

Owen Wilson en Woody Harrelson gaan de stemmen verzorgen van twee kalkoenen in een animatiefilm. Voor het eerst werken de filmkomieken samen in een film.

Owen Wilson en Woody Harrelson gaan de stemmen verzorgen van twee kalkoenen in een animatiefilm. Het is de eerste keer dat de twee filmkomieken, die al jaren goede vrienden zijn, samen aan een film werken. Ook Owens broer Luke verleent zijn stem aan de film. Dat bericht het Amerikaanse blad Entertainment Weekly.

De hoofdpersonages in de film heten Reggie en Brock, twee kalkoenen die met een tijdmachine teruggaan naar het jaar waarin Amerika voor het eerst Thanksgiving vierde. Bij deze feestdag hoort traditiegetrouw een gevulde kalkoen. Reggie en Brock willen voorkomen dat er bij deze eerste Thanksgiving kalkoen op het menu staat om zo hun eigen levens en die van miljoenen andere kalkoenen te redden.

De regie van de film is in handen van Ash Brannon, die ook meewerkte aan de tweede ‘Toy Story’ en zelf de animatiefilm ‘Surf’s Up’ regisseerde. Wanneer de nog naamloze film in de bioscoop verschijnt, is nog niet bekend.

[Novum]