Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bezittingen Anna Nicole Smith geveild

Een groot aantal persoonlijke bezittingen van de in 2007 overleden Anna Nicole Smith wordt geveild. De veiling vindt volgende maand plaats in Las Vegas.

(Novum/AP) – Een groot aantal persoonlijke bezittingen van de in 2007 overleden Anna Nicole Smith wordt volgende maand geveild in Las Vegas. De ex-vriend van het voormalig Playboymodel, Larry Birkhead, stelt 250 voorwerpen die in het bezit waren van Smith ter beschikking.

Birkhead kreeg de bezittingen van Smith toegewezen na haar dood. Het kost hem echter duizenden dollars om de spullen op te slaan. Daarom staat hij een groot gedeelte van de spullen af voor een veiling. Het gaat onder meer om kledingstukken, schilderijen en Marilyn Monroe-memorabilia die werden verzameld door Smith.

De veiling vindt plaats op 26 juni in Planet Hollywood in Las Vegas. De opbrengst gaat naar een fonds dat is opgericht voor de 3-jarige dochter van Birkhead en Smith, Dannielynn Birkhead.

Anna Nicole Smith werd vooral bekend toen ze in 1994 met de 89-jarige miljardair J. Howard Marshall trouwde. Hij overleed iets meer dan een jaar later. Toen Smith in 2007 op 39-jarige leeftijd stierf aan een overdosis medicijnen was de ruzie over de erfenis van Marshall nog niet beëindigd.

[Novum]