Mariah Carey blust brand in Egypte

Mariah Carey heeft vlak voor haar optreden maandag een brand op het podium geblust. Net voordat de 40-jarige zangeres het podium opstapte, ontdekte ze vuur.

Mariah Carey heeft maandag vlak voor haar optreden een brand op het podium geblust. Net voordat de 40-jarige zangeres het podium opstapte, ontdekte ze vuur. “Ben ik in Egypte net klaar om het podium op te gaan, zie ik een brand vlak voor mijn voeten”, twittert de diva.

De dappere zangeres doofde de brand snel met wat voorhanden was. “Mijn natuurlijke instinct greep meteen in en ik doofde de vlammen met een handdoek.” Het vuur werd veroorzaakt door doorgebrande kabels. De zangeres plaatste later een foto van de verkoolde snoeren op Twitter.

Carey kwam zondag aan in Egypte en is zeer onder de indruk van het land. De diva twitterde zondag meteen dat ze ‘uitkijkt over de Nijl’ en dat ze ‘heel blij is dat ze in Egypte is’.

[Novum]