Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gezin Hazes mist André steeds meer

Het gezin van André Hazes mist de overleden zanger elke dag meer. Zoon Dré en dochter Roxanne presenteerden donderdag hun gezamenlijke album vol Hazes-liedjes.

De weduwe en kinderen van André Hazes missen de overleden zanger elke dag meer. Donderdag was het precies zes jaar geleden dat Hazes stierf. Ter ere van de zanger hebben zijn kinderen samen een album opgenomen.

“Ik was een jongetje van 10 jaar oud toen mijn vader overleed en op zo’n jonge leeftijd heb je niet echt vragen aan je vader”, zei de jonge Dré in een emotionele toespraak tijdens de albumpresentatie. “Maar nu ben ik 16 jaar en krijg eigen probleempjes. Daarvoor heb je gewoon een vader nodig.” Ook volgens de 17-jarige dochter Roxanne wordt het gemis steeds groter.

Weduwe Rachel Hazes onderstreept dat de ontbering niet minder wordt. “André zei laatst ‘ik had papa liever de eerste tien jaar niet gekend en nu wel’, dan ga je als moeder wel kapot”, zei Rachel tegen Novum Nieuws. “De scherpe kantjes gaan er wel af maar het gemis wordt wel groter.” Het gezin praat nog veel over de overleden zanger. “We staan op met André en we gaan naar bed met André.”

André Hazes overleed in 2004 op 53-jarige leeftijd, na twee hartinfarcten en een hartstilstand. Voor het album Voor Jou, Van Jou hebben Dré en Roxanne hun favoriete Hazes-nummers opnieuw ingezongen.

[Novum]