Acteur 40 Year Old Virgin levenslang de cel in

Shelley Malil is veroordeeld tot een levenslange celstraf. De Indiase acteur, te zien in The 40 Year Old Virgin, is schuldig bevonden aan poging tot moord.

(Novum/AP) – Shelley Malil is veroordeeld tot een levenslange celstraf. De Indiase acteur, die in 2005 te zien was in de komedie The 40 Year Old Virgin, is schuldig bevonden aan poging tot moord op zijn ex-vriendin.

De 45-jarige Malil stak in augustus 2008 meer dan twintig keer in op zijn ex-vriendin Kendra Beebe, toen hij haar in haar huis aantrof met een andere man. Ze overleefde de steekpartij, maar hield er een geperforeerde long en wonden aan haar hals, borst, rug en armen aan over.

Drie maanden geleden werd Malil al schuldig bevonden aan poging tot moord en mishandeling. Donderdag hoorde hij de rechter hem een levenslange celstraf opleggen. Over twaalf jaar maakt de acteur kans op een voorwaardelijke vrijlating.

Malil liet aan de rechter weten dat hij vrede heeft met de straf. “Ik ben bereid wat dan ook te doen om ervoor te zorgen dat ik mijn wangedrag weer goedmaak”, liet de acteur weten.

[Novum]