Bastiaan van Schaik krijgt prijs voor kookboek

Bastiaan van Schaik heeft voor zijn boek Kokkerellen met Modellen een Gourmand Cookbook Award gekregen. Hij won in de categorie Best Television Celebrity.

Bastiaan van Schaik heeft voor zijn boek Kokkerellen met Modellen een Gourmand Cookbook Award gekregen. De stylist won voor Nederland in de categorie Best Television Celebrity Cookbook.

In Kokkerellen met Modellen laat de 41-jarige stylist zien wat modellen als Kim Feenstra, Sylvia Geersen en Patricia van der Vliet eten. Hij schoof aan bij de modepopjes, die hun favoriete gerechten bereidden voor de stylist.

Van Schaik maakt met zijn pennenvrucht, die in april in de winkels verscheen, ook nog kans op de Gourmand Best in the World Award. Of de stylist die prijs in de wacht sleept, wordt op 3 maart bekendgemaakt tijdens een show in Parijs.

[Novum]