Albert Verlinde kijkt op tegen kerst

Albert Verlinde vindt het lastig om tijdens de kerstdagen geconfronteerd te worden met alle ellende van 2010. Hij verloor zijn zwager en schoonmoeder.

Albert Verlinde vindt het lastig om tijdens de kerstdagen geconfronteerd te worden met alle ellende van het afgelopen jaar. De showbizzkenner verloor zijn zwager Antonie Kamerling en zijn schoonmoeder.

“Ik kijk op tegen de kerstdiners, dat is wel confronterend”, vindt Albert. “Antonie en mijn schoonmoeder zijn overleden, dus het is niet zo’n leuk jaar geweest.” De hele familie komt samen met kerst. “Ik ben heel blij dat Isa en de kinderen gewoon naar het kerstdiner komen. Ze komen in een warm bad.”

Toch blikt hij ook terug op een aantal hoogtepunten. Zo werd zijn echtgenoot Onno Hoes op 1 november burgemeester van Maastricht. “Dat Onno burgemeester werd en ik een koninklijke onderscheiding kreeg, waren hoogtepunten”, zegt de 49-jarige Verlinde in Koffietijd. “Dat compenseert heel veel van alle ellende.”

[Novum]