Zoek
Sluit dit zoekvak.

Annette Barlo in het huwelijk getreden

Annette Barlo is vrijdag in het huwelijk getreden met Frank Timmer. De actrice en de televisieproducent zijn al meer dan tien jaar samen en hebben twee zoons.

Annette Barlo is vrijdag in het huwelijk getreden met Frank Timmer. De actrice en de televisieproducent zijn al meer dan tien jaar samen en hebben twee zoons: de 6-jarige Sjoerd en de 3-jarige Guus.

“We willen onze liefde vieren door te gaan trouwen”, laat het paar weten. “Kerst is een mooi moment met de ouders erbij, onze kinderen en lieve familie en vrienden. We hebben nooit uitgesloten te gaan trouwen, alleen het moment wisten we eerder niet te bepalen.”

Vrijdagmiddag gaf het stel elkaar het jawoord. De feestelijkheden vinden plaats op Ameland. “We hebben ervoor gekozen om in alle rust met een intieme club mensen ons huwelijk te bezegelen op een van de prachtigste eilanden van ons land.”

[Novum]