Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wes & Yo houden graag verkleedpartijtjes

Wesley en Yolante Sneijder-Cabau houden wel van een verkleedpartijtje. Het showbizzkoppel gaat graag in rare outfits de straten van Milaan op.

Wesley en Yolante Sneijder-Cabau houden wel van een verkleedpartijtje. Het showbizzkoppel, dat onlangs een eind maakte aan het betalingsconflict na hun huwelijk, gaat graag in rare outfits de straten van Milaan op.

“Soms stappen we samen op de fiets en rijden we als een gek door Milaan”, vertelt Wesley in een interview met RTL Boulevard. “Of we gaan de straat op en doen allemaal gekke kleren aan: een joggingpak, een capuchon over ons hoofd. Als twee nietsnutten lopen we dan over straat”, lacht de voetballer.

Sneijder is zielsgelukkig met zijn vrouw. “Het is een prachtig gevoel om samen te zijn”, vindt hij. “Het is elke dag weer een feest. We hebben steun aan elkaar en we zijn er voor elkaar”, betuigt hij zijn liefde voor Yolanthe. “We hebben echt een superleven samen.”

[Novum]