Barend & Barend stopt eerder door zwangere Barbara

Barend & Barend wordt eerder van de buis gehaald vanwege de zwangerschap van Barbara. De presentatrice heeft het zwaarder dan ze van tevoren had gedacht.

Barend & Barend wordt eerder van de buis gehaald vanwege de zwangerschap van Barbara. De presentatrice heeft het zwaarder dan ze van tevoren had gedacht. “Ik kon gewoon niet meer.”

“Ik ben te moe om verder te gaan”, vertelde de 36-jarige presentatrice, die haar eerste kind in januari verwacht, aan RTL Boulevard. De zwangerschap zorgt ervoor dat er twee afleveringen minder worden gemaakt van het praatprogramma dan gepland.

Frits Barend leeft met zijn dochter mee. “Toen we aan de show begonnen, waren we iets te optimistisch. Barbara is echt heel moe de laatste tijd”, vertelde de presentator. Hij liet doorschemeren dat er wel een nieuwe serie komt als Barbara eenmaal een kleine heeft. “Maar ik kan er nog niet te veel over zeggen.”

Het praatprogramma Barend & Barend is sinds 1 oktober op televisie. Eerder maakten vader en dochter al samen een programma voor Het Gesprek.

[Novum]