Search
Close this search box.

Bridget Maasland is helemaal niet zo ambitieus

Bridget Maasland is niet zo ambitieus als mensen vaak denken. “Dat denkt iedereen altijd van mij, maar dat valt heel erg tegen.” Maasland acteert tegenwoordig.

Bridget Maasland is niet zo ambitieus als mensen vaak denken. “Dat denkt iedereen altijd van mij, maar dat valt heel erg tegen”, zegt de presentatrice in Spits. Toch lijken de dingen in haar carrière altijd op hun pootjes terecht te komen.

Zo begon Bridget in 1996 aan haar televisieloopbaan bij TMF, terwijl ze ooit het idee had om te gaan acteren. Vijftien jaar later is het zover. Maasland is vanaf 3 januari als actrice in de BNN-serie Walhalla te zien. “In mijn middelbare schooltijd heb ik een opleiding camera-actrice gevolgd. Met die intentie ben ik ooit mijn carrière begonnen”, legt ze uit.

“Voor mij is het dus niet heel raar dat ik daar ook daadwerkelijk iets mee ga doen. Maar het is geen logische stap, want het is een heel ander vak”, vindt Maasland. De blondine vindt haar nieuwe uitstapje erg leuk. “Ik wilde namelijk ooit filmregisseuse worden. En als je dat wilt, vind ik dat je eerst wel iets van het spel af moet leren begrijpen. Onafhankelijk daarvan vind ik acteren heel leuk.”

Maasland lijkt een ambitieuze dame, maar dat relativeert ze zelf. “Ik heb nog nooit in mijn leven een doel gesteld en daar naartoe geleefd.” Of er meer acteerklussen volgen, weet ze nog niet. “Nou, eerst even dit hoor. Dan zien we daarna wel weer verder.”

[Novum]