Johnny de Mol vervult kerstwens Bridget Maasland

Bridget Maasland ziet haar grootste wens met kerst in vervulling gaan. De presentatrice voorziet dit jaar een gelukkige kerst. Vorig jaar ging haar relatie uit.

Bridget Maasland ziet haar grootste wens met kerst in vervulling gaan. De 36-jarige presentatrice voorziet dit jaar een gelukkige kerst, in tegenstelling tot vorig jaar toen Maasland net een relatiebreuk achter de rug had. Dit jaar zit ze met haar vriend Johnny de Mol onder de boom.

Bridget en haar vriend Pepijn zetten vorig jaar december definitief een punt achter hun relatie. “We hadden een heftige relatie, met veel leuke momenten maar ook met strijd”, vertelt Maasland in het tijdschrift Viva. “Dat werd langzaam een patroon van ons dat we niet konden doorbreken, zelfs niet toen Mees geboren werd. En als je moeder wordt, wil je juist alleen maar harmonie.”

Na de breuk besloot Bridget dat het allemaal goed zou komen. “Een vriendin van me maakte in die periode precies hetzelfde mee en we hebben elkaar erdoorheen gesleept”, vertelt Maasland. “Vorig jaar zei ik tegen haar: volgend jaar met kerst zijn we weer gelukkig. Ik durfde het niet eens te geloven. Maar mijn voorspelling is nog uitgekomen ook.”

[Novum]