Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kelsey Grammer verdedigt verloving

Kelsey Grammer vindt het niet meer dan logisch om te gaan trouwen met zijn vriendin Kayte Walsh. De Frasier-acteur is echter nog getrouwd met zijn derde vrouw.

Kelsey Grammer vindt het niet meer dan logisch om te gaan trouwen met zijn 29-jarige vriendin Kayte Walsh. De 55-jarige Frasier-acteur is echter nog getrouwd met zijn derde vrouw, dus stuurt hij aan op een snelle scheiding. Dit zou het vierde huwelijk worden voor Grammer.

“Kayte en ik gaan trouwen omdat we verloofd zijn en we zijn verloofd omdat we verliefd zijn”, zegt de acteur tegen het Amerikaanse tijdschrift People. “Ik zie geen reden om ons geluk nog langer uit te stellen.”

Officieel is hij nog getrouwd met de 42-jarige Camille Grammer. Het koppel, dat een zoon en een dochter heeft, ging eerder dit jaar uit elkaar. De scheiding kost de acteur naar verluidt vijftig miljoen dollar, omdat het stel in gemeenschap van goederen trouwde. De acteur, die nog twee kinderen uit eerdere relaties heeft, zou zich geen zorgen maken om het geld.

Grammer maakte in oktober bekend dat zijn nieuwe vriendin een miskraam had gehad. Over zijn aanstaande bruiloft wil hij niet te veel kwijt. “We willen dat het een privéaangelegenheid blijft met een paar vrienden. Alles wat er verder over is gezegd, is niet waar.”

[Novum]