Zoek
Sluit dit zoekvak.

Kristel van Eijk is Radiobitch van het jaar

Kristel van Eijk is dinsdagavond bekroond tot Radiobitch van 2010. De 28-jarige Q-Music-dj kreeg de prijs uitgereikt in de Vorstin in Hilversum.

Kristel van Eijk is dinsdagavond bekroond tot Radiobitch van 2010. De 28-jarige dj van Q-Music kreeg de prijs uitgereikt in de Vorstin in Hilversum. Naast Van Eijk maakten Lara Rense (NOS) en Willemijn Veenhoven van BNN kans op de titel. Eerder werd al bekend dat de Oeuvre Award naar Harmke Pijpers ging.

Naast de Radiobitch en de Oeuvre Award werden nog vier prijzen uitgereikt. In de categorie Newsbitch ging Tamara Bok van Novum Nieuws met de titel aan de haal. Daarnaast werd Jacqueline Bierhorst van SlamFM gekozen tot Backstagebitch en Cielke Sijben (3FM) uitgeroepen tot Talentbitch. Timur Perlin (BNN) werd als enige man benoemd tot Bitches Bastard.

De genomineerden werden bepaald door een jury die bestond uit Tineke de Nooij, Erik de Zwart, Marjolein Dekkers, Iwan Reuvekamp, Sieb Kroeske en Pierre Papa. Luisteraars konden via de website stemmen op hun favoriet. De Radiobitch Awards werden voor de vierde keer uitgereikt. Claudia de Breij en Annemieke Schollaardt waren eerder Radiobitch van het jaar.

[Novum]