Dries Roelvink had seks met luidruchtige buurvrouw

Dries Roelvink had op jonge leeftijd enkele nachtelijke avontuurtjes met zijn buurvrouw. De zanger sloop af en toe stiekem naar de gescheiden vrouw.

Dries Roelvink had op jonge leeftijd enkele nachtelijke avontuurtjes met zijn buurvrouw. De zanger sloop af en toe stiekem naar de gescheiden vrouw, maar dat bleef bij zijn ouders niet onopgemerkt, onthulde Roelvink dinsdag bij de presentatie van zijn boek Toverballen.

“Toen ik een jaar of 18 was, kregen we een nieuwe buurvrouw”, vertelt Dries voor de camera van Novum Nieuws. “Het bed van mijn ouders stond tegen haar muur en mijn ouders klaagden vaak dat ze ’s nachts zo luidruchtig was.”

Na een jaar ging de buur scheiden van haar man en belandde Dries af en toe bij haar in bed. “Op een keer kwam ik net bij haar vandaan en toen zei m’n vader: je bent net te laat, de buurvrouw ging weer zo tekeer.” Roelvink is zo in zijn nopjes met de anekdote dat deze een plaatsje heeft gekregen in zijn autobiografie Toverballen.

De 51-jarige volkszanger doet verder de belofte dat hij z’n gele zwembroek voortaan in de kast laat liggen. “Dat heb ik mijn familie moeten beloven”, zegt Dries. “Ik stop ermee, met die gele zwembroek.”

[Novum]