Zoek
Sluit dit zoekvak.

Pete Doherty voor de rechter wegens drugsbezit

Pete Doherty is donderdag in Londen voor een rechter verschenen in een drugszaak. De Babyshambles-zanger wordt verdacht van het in bezit hebben van cocaïne.

Pete Doherty is donderdag in Londen voor een rechter verschenen in een drugszaak. De Babyshambles-zanger wordt verdacht van het in bezit hebben van cocaïne, schrijft de Britse persdienst Press Association.

De rockzanger werd na de dood van documentairemaakster Robin Whitehead, in januari, gearresteerd. Whitehead, die bezig was met een film over Doherty’s vorige band The Libertines, overleed vermoedelijk aan een overdosis drugs.

De 31-jarige Doherty, bekend vanwege zijn drugsgebruik, moest met twee van zijn vrienden voorkomen. Ook zij worden verdacht van drugsbezit. De zaak wordt op 14 januari voortgezet.

[Novum]