Zoek
Sluit dit zoekvak.

Marco Borsato ziet theatertournee wel zitten

Marco Borsato trad vaak op voor tienduizenden mensen, maar ziet een intiemer concert ook wel zitten. “Het is toch ook leuk om van groot naar klein te gaan.”

Marco Borsato trad vaak op voor tienduizenden mensen, maar ziet een intiemer concert ook wel zitten. “Het is toch ook leuk om van groot naar klein te gaan”, vertelt de zanger aan muzieksite NLtracks.

“Een kleine zaal is toch intiemer. Je kunt een verhaal vertellen aan de mensen”, mijmert Borsato. Het pluche lonkt voor de 43-jarige zanger. “Als ik het pluche zie, lijkt het me toch leuk. En ik heb hele mooie liedjes die je ook heel klein kunt zingen.”

Marco’s acteerambities staan de komende tijd op een laag pitje. Twee jaar geleden maakte Borsato zijn acteerdebuut in de film Wit Licht. “Ik vond het maken van een film zo ongeveer het allerleukste wat ik gedaan heb. Het was spannend, eng en moeilijk, want je moet uit je comfortzone stappen.”

Ondanks de goede ervaring gaat Marco op korte termijn niet als acteur aan de slag, hij wil zich focussen op zijn muziek. Ook een rol als musicalacteur ziet Borsato voorlopig niet zitten. “Het is me vaak door Joop (van den Ende) gevraagd”, onthult de zanger. “Maar ik kan het altijd nog een keertje doen. Het zou wel kunnen, maar dan later.”

[Novum]