Zoek
Sluit dit zoekvak.

Robinson-winnares Regina snakte naar chips

Na een maand overleven op een onbewoond eiland snakte Regina Romeijn naar snoep en chips. “Ik heb een vriendin paprikachips en een zak drop mee laten nemen.”

Na een maand overleven op een onbewoond eiland snakte Regina Romeijn naar snoep en chips. De 30-jarige presentatrice, die donderdag Expeditie Robinson won, liet de lekkernijen overkomen uit Nederland.

“Ik ging na de opnamen meteen door naar Hong Kong en China met een vriendinnetje”, vertelde Regina vrijdag in Koffietijd. “Ik heb haar paprikachips en een grote zak drop mee laten nemen.”

Romeijn, die ook deelnam aan Wie is de Mol? en Peking Express, won donderdag de Robinson-finale van ex-Miss België Tatiana Silva. De ontknoping van de overlevingsstrijd werd bekeken door ruim 1,3 miljoen kijkers. Alleen het achtuurjournaal en Goede Tijden, Slechte Tijden wisten meer kijkers te trekken.

De presentatrice verbleef deze zomer met zestien andere bekende Nederlanders en Vlamingen op diverse onbewoonde eilanden in Maleisië. Andere deelnemers waren onder meer Saar Koningsberger, Sebastiaan Labrie, Kim Feenstra en Lange Frans.

[Novum]