Zoek
Sluit dit zoekvak.

Tatjana op zoek naar juiste man in tv-programma

Tatjana Simic gaat in het programma Wie Kiest Tatjana op zoek naar een potentiële partner. De vrijgezelle actrice hoopt met de show haar ware liefde te vinden.

Tatjana Simic gaat in het tv-programma Wie Kiest Tatjana op zoek naar een potentiële partner. De vrijgezelle actrice en zangeres hoopt met behulp van de show haar ware liefde te vinden.

“De insteek wordt niet een man voor Tatjana. Ik kan genoeg mannen krijgen, net als veel vrouwen. Het gaat om de juiste man”, zegt de 47-jarige Tatjana donderdag in De Telegraaf. “Ik wil heel graag een leuke, lieve, aardige, zorgzame man om mijn leven mee te delen. Ieder mens is dat waard.”

De kick-off van Wie Kiest Tatjana vindt later deze maand plaats, waarna de eerste aflevering op 28 januari wordt uitgezonden. “Ik kijk gewoon of dit experiment me de ware brengt, als het niet gebeurt, gebeurt het niet.”

[Novum]