Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ronnie Wood, wekelijks op Arrow Classic Rock

Ronnie Wood (The Rolling Stones) wekelijks op Arrow Classic Rock Ronnie Wood, al 34 jaar gitarist bij The Rolling Stones en kunstenaar, is met ingang van 3 december 2010 wekelijks elke vrijdagavond van 9 tot 10 uur op Arrow Classic Rock te horen met een eigen radioshow.

‘Mr. Rock ’n Roll’ maakt een nieuw radioprogramma waarbij zonder een blad voor de mond te nemen een kijkje wordt gegeven in meer dan 40 jaar Rock ’n Roll. Gebeurtenissen, stories en zijn favoriete muziek leveren unieke radio op waarbij Ronnie Wood ook zelf live in de uitzending speelt en interessante gasten als Slash, Keith Richards, etc. ontvangt.

The Ronnie Wood Show wordt herhaald op zaterdagnacht van 00.00 – 01.00 uur. Arrow Classic Rock directeur Ad Ossendrijver: “Als er één persoon is die mag praten over de British Rock Music, dan is het Ronnie Wood. Hij heeft de echte verhalen en ervaring gedurende vier decennia Rock ‘n Roll. Begonnen bij Jeff Beck en via The Faces naar The Rolling Stones. Je weet nooit van tevoren welke richting The Ronnie Wood Show op gaat, maar het is elke keer weer een fascinerende reis van een uur.” [Radiowereld.NL]