Zoek
Sluit dit zoekvak.

Volendam de Musical toch in Volendam op de planken

Volendam de Musical zal toch in het vissersdorp te zien zijn. De theaters konden het spektakel aanvankelijk niet kwijt, maar dankzij nieuwbouw past het toch.

Volendam de Musical zal toch in het vissersdorp te zien zijn. In Volendam zou de musical niet opgevoerd worden omdat de theaters te klein waren, maar de producenten hebben toch een onderkomen gevonden voor het spektakel. “Dit is waar de musical hoort te staan.”

“Tot op heden bleek het niet mogelijk, maar met de opening van het nieuwe theater Pius X komt het er nu toch van”, laten de producenten donderdag weten. Na de première van Volendam de Musical op 22 november rees de vraag waarom het stuk overal in het land te zien is, behalve in het vissersdorp. Nu het theater is verbouwd, kan de groots opgezette musical ook in Volendam spelen.

Volendam de Musical, met bekende nummers van Volendamse artiesten, is op 3 april twee keer te zien in het vissersdorp. De kaartverkoop is donderdag van start gegaan.

[Novum]