Amanda Krabbé heeft zichzelf weer gevonden

Amanda Krabbé weet weer wat haar blij maakt. De vrouw van presentator Martijn vertoefde enkele maanden op de Zuidpool om actie te voeren tegen de walvisvaart.

Amanda Krabbé weet weer wat haar blij maakt. De vrouw van presentator Martijn vertoefde enkele maanden op de Zuidpool om met milieuorganisatie Sea Shepherd actie te voeren tegen de walvisvaart.

Hoewel Amanda haar kinderen Bickel, Michelle, Jasmijn en Achilles drie maanden moest missen, is ze blij dat ze meevoer op het schip van Sea Shepherd. “Ik heb mezelf weer gevonden”, vertelt ze in RTL Boulevard. “Ik heb dat fijne moment weer terug.”

Amanda en Martijn lasten voor het vertrek van Amanda een pauze in hun huwelijk in en gingen apart van elkaar wonen. “Ik denk dat we de lastigste periode al hadden opgelost voor ik wegging”, zegt Amanda. “Zoals we het nu doen, is het goed. Het is rustig voor de kinderen en ook prettig voor ons.”

[Novum]