Arie Boomsma schrijft ‘moderne zedenschets’

Arie Boomsma heeft een boek geschreven. De 37-jarige presentator haalde inspiratie uit zijn verbroken relatie. Zijn debuutroman verschijnt eind oktober.

Arie Boomsma heeft een boek geschreven. De 37-jarige presentator, die eind oktober met zijn debuutroman De Relishow komt, haalde inspiratie uit zijn verbroken relatie.

Onlangs werd bekend dat Boomsma en zijn verloofde Kieu na een relatie van veertien jaar uit elkaar zijn gegaan. “Ik heb mij na mijn relatiebreuk, inmiddels bijna acht maanden geleden, volledig op het schrijven en het opnemen van programma’s gestort”, vertelt Arie op zijn website. “Zwelgen in zelfmedelijden bleek een goede bron van inspiratie.”

“Er komen zoveel leuke projecten aan”, zegt de presentator. “Mooie nieuwe programma’s en drie boeken.” Zijn eerste pennenvrucht is volgens Arie een moderne zedenschets over Barnabas Holee. “De eerste evangelist in Nederland met een artiestennaam. Talkshows zien hem graag verschijnen en de voorste kerkbanken worden tijdens zijn diensten gevuld door wild flitsende glamourfotografen.”

[Novum]