Diane Lane speelt moeder van Superman

Actrice Diane Lane gaat Martha Kent spelen in de film Superman: Man of Steel. Kent is de stiefmoeder van Clark Kent, het alter ego van Superman.

Actrice Diane Lane gaat Martha Kent spelen in de film Superman: Man of Steel. Kent is de stiefmoeder van Clark Kent, het alter ego van Superman.

Regisseur Zack Snyder is blij met Lane. “Dit was een heel belangrijke casting voor mij omdat Martha Kent de vrouw is die de man heeft gevormd die we kennen als Superman,” zegt de 300-regisseur tegen de Amerikaanse filmsite Deadline. De 46-jarige Lane werd genomineerd voor een Oscar voor haar rol als overspelige vrouw in Unfaithful uit 2002.

In de nieuwe Superman-film speelt Henry Cavil de rol van de superheld met de rode cape. Hij is bekend als Charles Brandon uit de Britse tv-serie The Tudors. Kevin Costner wordt genoemd als stiefvader Jonathan Kent. De film moet eind volgend jaar in de bioscopen draaien.

[Novum]