Eerste acts 3FM Awards bekend

Bløf, Go Back to the Zoo, De Jeugd van Tegenwoordig en Laura Jansen treden dit jaar op tijdens de 3FM Awards. De uitreiking is op donderdag 14 april.

Bløf, Go Back to the Zoo, De Jeugd van Tegenwoordig en Laura Jansen treden dit jaar op tijdens de 3FM Awards. Dj Giel Beelen onthulde dinsdag in zijn ochtendshow deze eerste acts van het muziekevenement op donderdag 14 april.

De muziekzender maakt de komende weken meer namen bekend van optredende artiesten. De 3FM Awards zijn muziekprijzen voor de beste Nederlandse popartiesten. De winnaars worden bepaald door de luisteraars, die kunnen stemmen.

Ook de winnaar van de 3FM Serious Talent Award verzorgt een act. Deze prijs is voor de beste nieuwkomer van het jaar. De winnaar wordt zondag 10 april gekozen door 3FM tijdens een liveshow in de Melkweg in Amsterdam.

Luisteraars van de popzender kunnen vanaf 16 maart stemmen op de genomineerde artiesten. 3FM doet live verslag van de uitreiking in de Westergasfabriek in Amsterdam. De VARA zendt de show rechtstreeks uit op Nederland 3.

[Novum]