Einde relatie Ruth Jacott geen bevlieging

Ruth Jacott en haar vriend hebben lang nagedacht voordat zij besloten een punt te zetten achter hun relatie. “22 jaar zet je niet zomaar aan de kant.”

Ruth Jacott en haar vriend Humphrey Campbell hebben lang nagedacht voordat zij besloten een punt te zetten achter hun relatie. “22 jaar zet je niet zomaar aan de kant, daar moet je goed over nadenken”, zegt ze.

Volgens Jacott, die de breuk dinsdag bekendmaakte, waren zij en Campbell langzaam maar zeker uit elkaar gegroeid. “Je heb niet meer dezelfde interesses door de jaren heen”, zegt ze woensdag in RTL Boulevard. “De breuk is niet zomaar ontstaan, dat was al een tijd zo.”

De 50-jarige zangeres wilde direct duidelijkheid verschaffen door zelf bekend te maken dat de twee niet meer samen zijn. “Ik vond het heel belangrijk om het zelf naar buiten te brengen”, zegt ze “Dat lijkt mij veel makkelijker.”

Jacott doet het voorlopig rustig aan in de liefde. “Ik ben absoluut niet op zoek. Alhoewel, het hangt af van het type man dat ik tegenkom.”

[Novum]