Eva Longoria moet wennen aan vrijgezellenbestaan

Eva Longoria heeft het de laatste maanden ‘erg moeilijk’ gehad. De actrice vroeg in november een scheiding aan en moet nog wennen aan haar vrijgezellenbestaan.

Eva Longoria heeft het de laatste maanden ‘erg moeilijk’ gehad. De Desperate Housewives-actrice vroeg in november een scheiding van basketballer Tony Parker aan. Longoria moet nog wennen aan haar vrijgezellenbestaan. “Ik ben eraan gewend altijd in het vliegtuig te zitten om een basketbalwedstrijd bij te wonen.”

“Ik probeer alles elegant af te ronden”, vertelt Longoria over haar scheiding in het aprilnummer van het vrouwenblad Allure. “Maar het is erg moeilijk. Elke keer als ik het erover heb, wil ik in huilen uitbarsten.” Longoria was drie jaar getrouwd met Parker. Als officiële reden werden ‘onoverbrugbare verschillen’ genoemd, volgens geruchten ging de basketballer vreemd.

Sinds de breuk deelt Longoria, die dinsdag 36 wordt, haar huis met haar twee beste vriendinnen. “Als je iets verschrikkelijks als een scheiding meemaakt, wil je bij mensen zijn die om je geven. Ik zou niet weten wat ik zonder ze zou moeten.” Ook haar Desperate Housewives-collega’s bieden steun. “Ik ga voor advies vooral naar Marcia Cross en Felicity Huffman. We zijn net zussen.”

Longoria zegt dat ze ‘sterke vrouwen’ om zich heen verzamelt. “Sommige mensen sparen borden, postzegels of munten. Ik verzamel geweldige, slimme, interessante vrouwen.”

[Novum]