Film Geer en Goor volgend jaar in de bioscoop

Gerard Joling en Gordon gaan samen een film maken die in het voorjaar van volgend jaar in de bioscopen verschijnt. Op dit moment wordt gewerkt aan het script.

Gerard Joling en Gordon gaan samen een film maken die volgend jaar in het voorjaar in de bioscopen verschijnt. Op dit moment wordt gewerkt aan het script, laat distributeur Benelux Film Distributors donderdagavond weten.

Gerard sprak eerder op de dag al zijn mond voorbij op Radio 538. “Dan denk ik: ‘verdomme hou je mond nou’. Maar zijn plaat moest natuurlijk weer gepromoot worden”, zegt Gordon in RTL Boulevard. Toch hebben de heren, die samen het programma Over de Vloer maakten, er zin in.

“Ik heb heel goede herinneringen aan die tijd met Gerard. Ondanks alle tegenslagen en ruzies die we hadden, zijn we toch vreselijk aan elkaar gewaagd”, laat Gordon weten. “Ik kan ook niet langer wachten om weer met mijn valse zuster op pad te gaan”, voegt Gerard toe.

[Novum]