Mel Gibson opgepakt en weer vrijgelaten

Mel Gibson is woensdag gearresteerd en weer vrijgelaten door de politie. Hij meldde zich bij de politie in verband met de mishandeling van zijn ex.

(Novum/AP) – Mel Gibson is woensdag gearresteerd en weer vrijgelaten door de politie in Californië. De 55-jarige meldde zich bij een politiebureau in El Segundo, in verband met de zaak rond de mishandeling van zijn ex-vriendin.

De rechter legde Gibson vorige week een proeftijd van drie jaar op wegens de mishandeling van zijn ex-vriendin. Vanwege een deal met de aanklagers ontloopt hij een celstraf. Als onderdeel van de overeenkomst liet hij zich inrekenen door de politie. Agenten namen zijn vingerafdrukken af en maakten foto’s van hem. Daarna mocht hij weer vertrekken.

Gibson zou vorig jaar zijn ex Oksana Grigorieva hebben geslagen. In de deal die hij sloot bekende hij geen schuld. Naast de proeftijd die de acteur kreeg moet hij een cursus woedebeheersing volgen en een taakstraf van zestien uur verrichten.

[Novum]