Henk Schiffmacher tatoeëert Maroon 5-zanger

Adam Levine heeft van zijn concert in Amsterdam gebruikgemaakt om zich te laten versieren door Henk Schiffmacher. De Maroon 5-zanger liet een hart tatoeëren.

Zanger Adam Levine van Maroon 5 heeft van zijn concert in Amsterdam gebruikgemaakt om zich te laten versieren door Henk Schiffmacher. De artiest showde maandagavond tijdens de show trots een hart met de tekst ‘mom’ op zijn rechteronderarm. Hij liet de tatoeage vlak voor het concert zetten.

Levine en Schiffmacher ontmoetten elkaar vorig jaar in Nederland en maakten toen plannen voor een nieuw plaatje op het lijf van de 31-jarige zanger. Levine hield woord en toog maandagmiddag naar de tattooshop in Amsterdam.

’s Avonds was het tijd voor het concert in de nabijgelegen Heineken Music Hall, waar naast nummers van het vorig jaar verschenen album Hands All Over ook onbekende nummers ten gehore werden gebracht. Voor de fans geen probleem: het werd een waar ‘meezingconcert’. Maroon 5 trad drie jaar geleden voor het laatst in Nederland op.

Het was duidelijk te merken dat de band genoot van een optreden waar ze lang naar hadden uitgezien. De Amsterdamse show was voorlopig een van de laatste van de geplande Europese toer. De band heeft aankomende concerten uitgesteld vanwege de onverwachte deelname van Adam Levine aan de Amerikaanse versie van The Voice.

[Novum]