Justin Bieber moet blokken in Rotterdam

Ondanks de superheldenstatus van Justin Bieber moet ook hij in het weekend studeren. De 17-jarige zanger moest zondagmiddag nog flink aan de bak.

Ondanks de superheldenstatus van Justin Bieber moet ook hij in het weekend studeren. De 17-jarige zanger moest zondagmiddag nog flink aan de bak, voordat zijn uitverkochte concert in de Rotterdamse Ahoy begint.

“Goedemorgen Rotterdam”, twitterde Bieber zondagmiddag. “Het is tijd voor wat schoolwerk. In het weekend?!” Of het tieneridool nog wat grammaticalessen kreeg of aan de rekensommen moest, is niet duidelijk. Een privéleraar reist met hem mee.

Bieber staat zondagavond in een uitverkocht Ahoy. Het is voor eerst dat de Canadees Nederland aandoet. Het concert was binnen drie kwartier uitverkocht. Hij stond zaterdag nog voor een elfduizend hysterische tienermeisjes in het Duitse Oberhausen. Naar verluidt kwam Bieber zondagochtend met zijn privéjet aan op het vliegveld van Rotterdam.

[Novum]