Lindsay Lohan verwerpt schikkingsvoorstel

Lindsay Lohan is zoals verwacht niet akkoord gegaan met een schikkingsvoorstel in een juwelenzaak. Ze verscheen donderdag voor een rechter in Los Angeles.

Lindsay Lohan is zoals verwacht niet akkoord gegaan met een schikkingsvoorstel in een juwelenzaak. De actrice, die een ketting van 2500 dollar zou hebben gestolen, verscheen donderdag voor een rechter in Los Angeles.

De 24-jarige actrice had de mogelijkheid om schuld te bekennen in ruil voor strafvermindering. Ze zou dan hoe dan ook achter de tralies verdwijnen. De blondine, die de diefstal ontkent, liet echter meerdere keren doorschemeren nooit een schikking met celstraf te accepteren.

Lohan moet op 22 april opnieuw voor de rechter verschijnen. Tijdens die zitting mogen aanklagers bewijsmateriaal tegen de actrice presenteren. Lindsay bevond zich ten tijde van de vermeende diefstal nog in haar proeftijd wegens rijden onder invloed. Als Lindsay opnieuw de gevangenis in moet, is dat de vierde keer in vier jaar tijd.

[Novum]