Lohan niet aangeklaagd voor geweldpleging

Lindsay Lohan wordt niet vervolgd voor het vermeende geweld tegen een personeelslid van de Betty Ford-kliniek. Het bewijs is volgens aanklagers te gering.

(Novum/AP) – Lindsay Lohan wordt niet vervolgd voor de vermeende geweldpleging tegen een personeelslid van de Betty Ford-afkickkliniek. De aanklagers menen dat er niet genoeg bewijs is om een rechtszaak tegen de 24-jarige actrice te beginnen.

Dawn Holland beweert dat Lohan haar pijn gedaan heeft tijdens een woordenwisseling in december. De geplaagde Lohan, die zich drie maanden lang moest laten behandelen vanwege haar drugsverslaving, zou ruzie hebben gekregen omdat ze te laat terugkeerde in de kliniek. Holland trok haar aanklacht in december al in. De medewerkster werd ontslagen vanwege haar uitlatingen tegenover de media, waarmee ze de regels van de instelling overtrad.

Lohan is nog niet klaar met justitie. Ze moet 22 april voor de rechter verschijnen vanwege een vermeende juwelendiefstal. De actrice wees vorige week een schikking af, waarmee ze in ieder geval een halfjaar achter de tralies zou zijn beland. Lohan zegt onschuldig te zijn.

[Novum]