Moby en Jeugd van Tegenwoordig op Festival Mundial

Moby, De Jeugd van Tegenwoordig en de Afrikaanse Bombino treden op tijdens het tweedaagse Festival Mundial. Moby sluit het Tilburgse muziekfestijn af.

Moby en De Jeugd van Tegenwoordig treden op tijdens het tweedaagse Festival Mundial. Moby sluit het Tilburgse muziekfestijn af op 19 juni.

Naast Moby en De Jeugd van Tegenwoordig zijn de Afrikaanse gitarist en artiest Bombino en de Belgische singer-songwriter Selah Sue van de partij op het festival. Bombino maakte eerder een plaat met Keith Richard en Charlie Watts van de Rolling Stones. Sue staat op het begin van haar carrière en bracht vorige maand haar debuutalbum uit.

Donderdag wordt nog een grote naam naar buiten gebracht voor het festival op 18 en 19 juni in het Tilburgse Leijpark. Eerder kondigde Festival Mundial aan dat Paolo Nutini, Boef en de Gelogeerde Aap en Los de Abajo optredens verzorgen tijdens het muziekfeest. Wyclef Jean zegde af, omdat hij de opnamen van zijn nieuwe album niet op tijd af heeft kunnen ronden.

[Novum]