Mary-Lou van Steenis speelt gastrol in GTST

Mary-Lou van Steenis is vanaf volgende maand te zien in Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice, vooral bekend van Vrienden voor het Leven, speelt Tanya.

Mary-Lou van Steenis is vanaf volgende maand te zien in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden. De actrice, vooral bekend van de sitcom Vrienden voor het Leven, maakt op 19 april haar entree als de mysterieuze Tanya.

“Het is een hele spannende en intrigerende rol om te spelen”, vertelt Van Steenis over Tanya. “Ik heb de eerste opnamedagen er al op zitten. Voor het eerst in 23 jaar speel ik in een soap en dat vergt het aanscherpen van je talent, timing en intuïtie.”

Van Steenis speelde in de jaren negentig de rol van Ellen in Vrienden voor het Leven. Voordat ze in de sitcom te zien was, speelde de actrice in de dramaserie Spijkerhoek. Ook had ze rollen in de series Verkeerd Verbonden en We Gaan Nog Niet naar Huis.

[Novum]