Sheen mag kinderen zien na psychiatrisch onderzoek

Charlie Sheen mag zijn twee kinderen pas zien na psychiatrisch onderzoek. Dat staat in de voorwaarden van een overeenkomst die hij onlangs bereikte met zijn ex.

Charlie Sheen mag zijn twee jongste kinderen pas zien nadat hij is onderzocht door een psychiater. Volgens de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online is dat een van de voorwaarden van de overeenkomst die de 45-jarige acteur onlangs bereikte met zijn ex Brooke Mueller.

“Charlie mag de jongens pas weer zien nadat hij een psychiater heeft bezocht”, vertelt een ingewijde. “Het gaat om een neutraal persoon, iemand die hem niet eerder heeft behandeld.”

Sheen verloor begin deze maand de voogdij over de 2-jarige tweeling Bob en Max. Ook kreeg hij een tijdelijk contactverbod opgelegd, omdat Mueller zich ernstige zorgen maakte over het gedrag van haar ex. Anderhalve week geleden bereikten de twee overeenstemming in de voogdijzaak. Er werden toen geen details bekendgemaakt.

[Novum]