Sienna Miller ontkent verloving met Jude

Sienna Miller ontkent dat ze weer met acteur Jude Law verloofd was voor hun tweede breuk. “Wie zegt dat? Het is namelijk niet zo”, zegt de 29-jarige actrice.

Sienna Miller ontkent dat ze weer met acteur Jude Law verloofd was voor hun tweede breuk. De 29-jarige actrice vindt het ook verbazingwekkend hoe geïnteresseerd mensen zijn als het op haar liefdesleven aankomt.

“Het is raar hoe toegewijd mensen zijn: boos en heel teleurgesteld”, zegt Miller in een interview met de Britse krant The Guardian. Sienna en Jude zetten vorige maand voor de tweede keer een punt achter hun relatie. Ze waren sinds het najaar van 2009 weer bij elkaar. Het duo had zich echter niet opnieuw verloofd. “Wie zegt dat? Het is namelijk niet zo. We kwamen weer bij elkaar, probeerden het te laten werken, maar het ging niet.”

Miller en Law verloofden zich in 2004, maar daar kwam twee jaar later een einde aan toen de 38-jarige Jude vreemdging met het kindermeisje. Law heeft geen kinderen met Sienna. Hij kreeg drie kinderen tijdens zijn huwelijk met actrice Sadie Frost en een dochtertje met model Samantha Holmes, met wie hij in 2009 een korte relatie had.

[Novum]