Voogdijstrijd Ashlee Simpson en ex laait op

De scheiding van Ashlee Simpson en Pete Wentz lijkt grimmiger te worden. De twee kunnen het niet eens kunnen worden over de voogdij over hun 2-jarig zoontje.

De scheiding van Ashlee Simpson en Pete Wentz lijkt grimmiger te worden. De twee artiesten staan binnenkort voor de rechter omdat ze het niet eens kunnen worden over de voogdij over hun 2-jarig zoontje Bronx.

Simpson wil dat Bronx het merendeel van zijn tijd bij haar doorbrengt, maar daar is Wentz het niet mee eens. Uit rechtbankdocumenten waarop entertainmentwebsite TMZ de hand wist te leggen blijkt dat de rocker zijn ex-vrouw voor de rechter sleept. Wentz wil de voogdij over Bronx delen met Simpson.

Ashlee, het jongere zusje van zangeres Jessica Simpson, en Pete maakten begin februari bekend dat hun huwelijk op de klippen was gelopen. “We blijven vrienden en liefhebbende ouders van Bronx”, lieten de twee destijds weten. “Zijn gezondheid en welzijn heeft onze hoogste prioriteit.”

Uit de rechtbankdocumenten blijkt dat Simpson op 9 februari een scheiding aan heeft gevraagd. Een paar dagen daarvoor keerde Wentz, bekend van de band Fall Out Boy, terug van een vakantie met vrienden. De rocker zou helemaal niet willen scheiden van Simpson, zij zou echter klaar zijn met het ‘losbandige’ gedrag van Wentz.

[Novum]