Stallone wil The Expendables 2 niet regisseren

Sylvester Stallone is niet van plan het vervolg op zijn film The Expendables te regisseren. Hij nam de regie van het eerste deel wel op zich.

Sylvester Stallone is niet van plan het vervolg op zijn actiefilm The Expendables te regisseren. Dat schrijft de Amerikaanse krant de Los Angeles Times. Stallone had wel de regie van het eerste deel op zich genomen.

Stallone is de drijvende kracht achter The Expendables, waarin hij ook de hoofdrol speelde. Daarnaast schreef Stallone ook mee aan de snoeiharde actiefilm, die vorig jaar verscheen. In bijrollen waren onder meer actiehelden Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger te zien.

Het vervolg op The Expendables wordt geschreven zonder hulp van de 64-jarige spierbundel. Hij zal wel weer een rol spelen in de film, al is die volgens de Amerikaanse krant wel kleiner dan de rol van Arnold Schwarzenegger. De geboren Oostenrijker heeft zijn termijn als gouverneur van Californië erop zitten en is druk doende zijn filmcarrière nieuw leven in te blazen. Hij heeft nog niet getekend voor de film.

Er werd lange tijd gespeculeerd over een vervolg op de onverwachte bioscoophit. Vorig jaar gaf Stallone aan Bruce Willis in The Expendables 2 te willen als opperschurk, waarmee hij bevestigde dat er een tweede deel komt. Wanneer de film in de bioscopen verschijnt, is nog onduidelijk.

[Novum]